Otec Michaela Jacksona leží v nemocnici, mal utrpieť mŕtvicu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Joe Jackson
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 27. júla (WEBNOVINY) – Joe Jackson, otec zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona a hlava slávnej hudobníckej rodiny, utrpel počas návštevy Brazílie mozgovú porážku a hospitalizovali ho na jednotke intenzívnej starostlivosti v Nemocnici Alberta Einsteina v meste Sao Paulo.

Zdravotnícke zariadenie v e-mailovom vyhlásení uviedlo, že Jacksona prijali v nedeľu popoludní a trápi ho nepravidelná činnosť srdca. Podrobnosti o Jacksonovom stave nemocnica neposkytla a jej hovorkyňa upozornila, že ďalšie informácie nemá, píše agentúra AP.

Video: Jeden z najslávnejších hitov Michaela Jacksona – They Don’t Care About Us

Joseph Walter „Joe“ Jackson, ktorý stál za zrodom kariéry skupiny The Jackson 5, prišiel do Sao Paula osláviť svoje 87. narodeniny, ktoré mal v nedeľu. Jeden z organizátorov narodeninového večierka v Brazílii však uviedol, že sa mu darí relatívne dobre.

„Je úplne pri vedomí, rozpráva úplne bez problémov, je dokonale čulý,“ povedal organizátor párty Nogueira Fresco. Oslava pri príležitosti Jacksonových narodenín sa konala deň vopred, v sobotu, bez čestného hosťa. Miestne médiá napísali, že sa necítil dostatočne dobre na to, aby sa oslavy zúčastnil.

Otec jedenástich detí prekonal už niekoľko porážok, pričom naposledy utrpel slabšiu mŕtvicu v novembri 2012. Vtedy mal bolesti hlavy a problémy s chôdzou a udržaním rovnováhy.

Informácie pochádzajú z webstránok www.usmagazine.com, www.tmz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Joe Jackson