Gitarista DJ Ashba odišiel z Guns N' Roses

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dj ashba
Gitarista DJ Ashba už nebude hrať so skupinou Guns N' Roses. Foto: SITA/ AP

BRATISLAVA 28. júla (WEBNOVINY) – Americký gitarista Daren Jay „DJ“ Ashba opustil kapelu Guns N‘ Roses, v ktorej pôsobil od roku 2009. Hudobník o tom informoval prostredníctvom oficiálnej webstránky www.djashba.com, kde sa lídrovi kapely Axlovi Roseovi poďakoval za to, že v neho veril a nazval ho tiež talentovaným človekom, skutočným priateľom, šampiónom a legendou.

Gitarista spomína na pôsobenie v kapele ako na „najúžasnejšiu jazdu, akú si kedy mohol predstaviť„. Nezabudol ani na fanúšikov a fanúšičky. „Privítali ste ma vo vašich životoch s otvorenými náručiami a ukázali ste mi lásku a podporu, o akej som mohol len snívať,“ napísal.

Ashba taktiež prezradil, že sa plánuje venovať svojej kapele Sixx:A.M., v ktorej pôsobia aj Nikki Sixx a James Michael. „Vždy ma hnala vpred vášeň pre tvorbu hudby a Sixx:A.M. je miestom, kde sa môžem úprimne prejaviť a zdieľať túto vášeň s mojimi dvoma bratmi a spoluhráčmi, ktorými sú Nikki Sixx a James Michael. Ako iste viete, mojím veľkým požehnaním je aj láska a podpora mojej neuveriteľnej manželky Naty, ktorá je väčšinu tejto úžasnej cesty stále po mojom boku,“ uviedol 42-ročný muzikant, ktorý so spomínanou formáciou vydal albumy The Heroin Diaries Soundtrack (2007), This Is Gonna Hurt (2011) a Modern Vintage (2014).

Daren Jay „DJ“ Ashba

sa pridal ku kapele Guns N‘ Roses v marci 2009. Hudobník nahradil Robina Fincka, ktorý sa vtedy vrátil do skupiny Nine Inch Nails.

Ashba, ktorý spolupracoval aj s formáciami BulletBoys, Beautiful Creatures či Mötley Crüe, vydal s Guns N‘ Roses nahrávku Appetite for Democracy 3D (2014).

Informácie pochádzajú z webstránky www.djashba.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia