Zuzana Smatanová zverejnila video z nakrúcania klipu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zuzana Smatanová
Speváčka Zuzana Smatanová vystupuje počas slávnostného otvorenia Bratislavského majálesu 2009. Foto: SITA/Nina Bednáriková

BRATISLAVA 31. júla (WEBNOVINY) – Slovenská hudobníčka Zuzana Smatanová zverejnila video z nakrúcania klipu k piesni V dobrom aj v zlom. V novinke je možné vidieť okrem 31-ročnej speváčky aj jej tím na čele s režisérkou Paulínou Mačákovou a tiež mladý pár, ako pracujú na klipe v zrúcanine kláštora Katarínka pri Dechticiach a v okolí Bratislavy.

Už šesť rokov nakrúcam pre fanúšikov videopozdravy z môjho pracovného života. Teraz sa dočkajú ďalšieho videa zo zákulisia vzniku videoklipu,“ uviedla Smatanová, ktorá zverejnila oficiálny klip k spomínanej piesni v júni.

Bude hosťovať Adamovi Ďuricovi

Skladba V dobrom aj v zlom by sa mala objaviť na novom albume, ktorý speváčka pripravuje.

Keď budem mať dostatok nového materiálu, fanúšikovia sa určite dočkajú môjho šiesteho štúdiového albumu. Zatiaľ však pilne pracujem a nedávam si žiadne termíny. Keďže na textoch a hudbe pracujem vždy sama, potrebujem na tvorbu svoj čas. Riadim sa svojím vlastným rytmom, užívam si prítomnosť a hľadám inšpiráciu. Na jeseň budem hosťom turné Adama Ďuricu, na čo sa veľmi teším,“ vyjadrila sa muzikantka, ktorú ešte čaká niekoľko letných festivalov.

Pracovný rok bez dovolenky

Leto je pre mňa vždy festivalové. Tento rok je viac pracovný a bez dovolenky, pretože z pódií budem odbiehať aj do štúdia. Predo mnou sú hlavne letné koncerty a festivaly, na ktorých odznie už aj pesnička V dobrom aj v zlom. Toto leto ma môžu fanúšikovia vidieť napríklad 8. augusta v Žiari nad Hronom, 14. augusta na Orave, 22. augusta v Likavke alebo 29. augusta v Piešťanoch na Lodenici,“ povedala speváčka, ktorá vystúpi aj na festivale Duchonka.

Zuzana Smatanová

odštartovala hudobnú kariéru po tom, čo sa v roku 2003 stala víťazkou autorskej hudobnej súťaže Coca-Cola PopStar. Na konte má albumy Entirely good (2003), Svet mi stúpil na nohu (2005), Tabletky odvahy (2007), Live (2008), Gemini (2009), Dvere (2011) a výberovku Momenty 2003 – 2013 (2013).

Spolupracovala aj so skupinami Desmod a IMT Smile. Je držiteľkou šiestich Zlatých Slávikov v kategórii Speváčka roka z rokov 2005 – 2010 a množstva ďalších ocenení.

Informácie pochádzajú od Nory Krchňákovej z agentúry Propaganda House a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Zuzana Smatanová