Nový album Justina Biebera bude v predaji už v novembri

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Justin Bieber
Justin Bieber na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards predstavil svoj singel What Do You Mean z rovnomenného albumu. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 3. septembra (WEBNOVINY) – Nový album speváka Justina Biebera sa dostane do predaja 13. novembra. Dvadsaťjedenročný rodák z kanadského Londonu to oznámil v šou Jimmyho Fallona.

„Zabudol som, aký je to dátum,“ zažartoval najprv interpret. Divákov a diváčky však v napätí nedržal dlho. „Na tom albume som pracoval naozaj tvrdo,“ doplnil Bieber, názov novinky však neprezradil. Spevák už z nahrávky predstavil singel What Do You Mean?.

Video: Justin Bieber – What Do You Mean?

Justin Bieber

, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Justin Bieber