Na Dobrom festivale v Prešove vystúpi Goldie a N.O.H.A.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Posledný večer na Pohode
Pohoda vyvrcholí dnes večer. Hudobný zážitok ešte znásobia skupiny Portishead, Beirut či Magnetic Man. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 14. mája (WEBNOVINY) – Na Dobrom festivale, ktorý sa tento rok uskutoční 22. a 23. júna na amfiteátri v Prešove, vystúpi anglický elektronický hudobník Goldie a tiež medzinárodné zoskupenie N.O.H.A. Informovala o tom webová stránka ticketportal.sk.

Okrem nich sa na letnom podujatí predstaví aj skupina Para, dídžej a producent B-Complex, český pesničkár Xindl X, formácia Čechomor a už skôr avizovaní IMT Smile a Richard Müller. Vstupenky na festival sa predávajú v sieti Ticketportal. Permanentka stojí 18 eur, lístok na piatok 15 eur a na sobotu 6 eur.

Vlani bola headlinerom podujatia britská rocková skupina Skunk Anansie. Okrem nej sa na Dobrom festivale predstavili napríklad London Elektricity, Cyantific, IMT Smile, Katka Knechtová, Horkýže Slíže, Heľenine Oči, Komajota, Alkehol, Gladiator alebo Chiki Liki tu-a. V roku 2010 hostil Dobrý festival okrem iných aj severoírskeho gitaristu Garyho Moorea, speváka Petra Nagya či skupiny Iné Kafe a Desmod.

https://www.youtube.com/watch?v=Kic2pGo84aw

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Katka KnechtováRichard MüllerXindl X