Video: Slovanisti sa pobili, Romanov vyzliekol Tičara

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
HC Slovan Bratislava
V závere druhej tretiny sa na ľade zaiskrilo. Foto: print screen YouTube.com/KHL

TOGLIATTI 11. októbra (WebNoviny.sk) – Koniec druhej tretiny nedeľňajšieho zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Ladou Togliatti a Slovanom Bratislava bol poriadne horúci.

Vášne vzplanuli po zrážke útočníka „belasých“ Andreja Šťastného s domácim gólmanom Edgarsom Masalskisom. Úlohy „Zora pomstiteľa“ sa zhostili obrancovia Alexander Boľšakov a Stanislav Romanov. Prvý menovaný si to rozdal so Šťastným a Romanov v pästnej výmene názorov poriadne naložil Rokovi Tičarovi, ktorému vyzliekol aj dres.

Video: Zápas Lady proti Slovanu okorenila bitka

https://www.youtube.com/embed/rziAHObHaoA“ frameborder=“0″ allowfullscreen>

Slovan v nedeľu prehral 1:2, keď doplatil na vylúčenia. „Belasí“ oba góly inkasovali počas presilovej hry súpera. Na úvodný presný zásah Alexandra Boľšakova z úplného konca prvej tretiny odpovedal už v sedemnástej sekunde druhej krídelník prvého útoku Michel Miklík, ale gól Vasilija Streľcova v 27. minúte sa neskôr ukázal ako víťazný.

„Belasí“ majú po dvadsiatich zápasoch v KHL 2015/2016 na konte 23 bodov a patrí im 13. priečka v tabuľke Západnej konferencie. Štvorzápasový trip na klziskách súperov zakončia v utorok 13. októbra v kazaňskej Tatnefť Arene.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michel Miklík
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava