Slovan začal predávať lístky na CSKA. Sú podľa vás drahé?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Maskot, slovan
Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 10. februára (WebNoviny.sk) – Vstupenky na dva domáce zápasy Slovana Bratislava v sérii prvého kola play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s CSKA Moskva sú k dispozícii už od stredy 10. februára. Online predpredaj sa začal o 16.00 h na www.ticketportal.sk a tiež predajných miestach spoločnosti Ticketportal. Základné ceny sú nastavené v rozpätí od 36 do 49 eur na jeden zápas v závislosti od jednotlivých sektorov.

Každý klient si môže zakúpiť maximálne štyri vstupenky. Držitelia sezónnych vstupeniek v sezóne 2015/16 dostanú na každý zápas a pre každé sedadlo samostatný email s rezervačnými kódmi zaručujúcimi predkupné právo na svoje miesta za zvýhodnené ceny oproti základnej sadzbe. Ponuka platí do 15. februára do 22.00 h. V prípade, že ju do tohto termínu nevyužijú, budú tieto miesta uvoľnené do voľného predaja.

Na play-off KHL o Gagarinov pohár sa nevzťahujú žiadne zľavy zo základnej časti. Deti narodené 1. augusta 2009 a neskôr majú naďalej vstup zdarma v sprievode dospelej osoby bez nároku na vlastné sedadlo.

Belasí sa do vyraďovacej fázy prebojovali po dvoch neúspešných sezónach. Vo štvrťfinále play-off Západnej konferencie ich čaká víťaz základnej časti CSKA Moskva. Domáce zápasy série na štyri víťazstvá, tretí a štvrtý, odohrajú 25. a 27. februára. Kompletný rozpis ešte nie je známy, do konca základnej časti sa bratislavský tím ešte dvakrát predstaví na ihriskách súperov – v Soči (16. februára) a v Jaroslavli (18. februára).

Video: Slovan si play-off definitívne zaistil triumfom nad Dinamom Riga

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava