Petrohrad vypredal lístky na zápasy proti CSKA za 7 minút

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan privítal na svojom ľade víťaza Gagarinovho pohára
Alexander Dergačiov (v strede) zo SKA Petrohrad počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti HC Slovan Bratislava. Bratislava, 17. september 2015. Foto: SITA/Marko Erd

MOSKVA 21. marca (WebNoviny.sk) – Iba v nedeľu s skončilo druhé kolo play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a už v utorok sa začína tretie. V Moskve o 17.30 h SEČ sa začne finálová séria Západnej konferencie medzi CSKA Moskva a SKA Petrohrad.

Ide o reprízu rovnakej fázy spred roka. Úspešnejší bol vtedy SKA a ten napokon vyhral Gagarinov pohár. CSKA je teraz favorit, keďže sa stal aj víťazom základnej časti. Ide o veľmi prestížne zápasy, čo len potvrdila skutočnosť, že domáce súboje Petrohradu sa vypredali za sedem minút.

Vo finále Východnej konferencie si zmerajú sily Ufa a Magnitogorsk, séria sa začne v stredu 23. marca. Postupujúce mužstvá z tejto fázy si od 7. apríla zmerajú sily v sérii hranej na štyri víťazstvá o Gagarinov pohár. V tejto časti KHL už nie je v hre o cennú trofej ani jeden slovenský hokejista.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie CSKA MoskvaSKA Petrohrad