Hráči hokejového Slovana údajne od februára nevideli výplaty

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
HC Slovan Bratislava
Slovan skončil v tabuľke Západnej konferencie na 8. priečke a v prvom kole play-off vyzve slávny CSKA Moskva. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 29. júna (WebNoviny.sk) – Vedenie hokejového Slovana Bratislava údajne má finančné resty voči svojim hráčom za záver sezóny 2015/2016. Podľa portálu Sport24.sk väčšia časť kádra nedostala peniaze za mesiace február až apríl ani odmeny za postup do play-off, niektorým hokejistom však prišli aspoň februárové výplaty. Športový manažér Slovana Oldřich Štefl sa pre spomenutý zdroj nevedel k situácii vyjadriť, stanovisko mu neposkytol ani generálny manažér Maroš Krajči.

V Slovane nejde zďaleka o ojedinelý prípad meškajúcich výplat, v klube sa opakuje situácia z predchádzajúcich sezón. Pred ročníkom 2015/2016 dokonca hrozilo, že „belasí“ nebudú mať dostatok financií na to, aby pokračovali v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Podľa Sport24.sk však v Slovane pracujú na tom, aby do konca júla 2016 dostali hráči všetky financie, ktoré im na základe zmlúv patria.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Maroš KrajčiOldřich Štefl
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava