Video: Golyšev brutálne fauloval Slovanistu Nedorosta

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Václav Nedorost
Foto: reprofoto video KHL

BRATISLAVA 11. januára (WebNoviny.sk) – Stredajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Slovanom Bratislava a Avtomobilistom Jekaterinburg nedohral útočník ‚belasých‘ Václav Nedorost, ktorého v 56. minúte brutálne fauloval hosťujúci Anatolij Golyšev.

„Nedorost bol po nešetrnom zákroku prevezený do nemocnice, kde sa podrobí detailnejším vyšetreniam. Pozítivnou informáciou je, že hráč bezprostredne po ataku komunikoval s lekármi,“ informoval Slovan na sociálnej sieti Facebook.

Hosťujúci útočník dostal trest do konca zápasu. „Náš hráč dostal vyšší trest, ale pozreli sme si záznam a nemal ho dostať, bolo to čisté a rozhodcovia sa pomýlili,“ povedal o zákroku tréner Avtomobilistu Vladimir Krikunov.

Slovanu sa podarilo v presilovke vyrovnať na 2:2, keď 37 sekúnd pred koncom tretej tretiny skóroval Kyle Chipchura a v čase 62:05 o triumfe domáceho tímu rozhodol Jeff Taffe. V predĺžení sa po zákroku jedného z hosťujúcich hráčov zranil aj obranca Marek Ďaloga. „Po narazení na mantinel má zlomenú ruku a sezóna sa pre neho pravdepodobne skončila,“ píše klub na Facebooku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jeff TaffeKyle ChipchuraMarek ĎalogaVáclav Nedorost
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava