Nedorost má ťažký otras mozgu, podľa Krikunova to faul nebol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Václav Nedorost
Otrasený útočník 'belasých' Václav Nedorost po brutálnom faule Anatolija Golyševa z Avtomobilistu Jekaterinburg počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy. Bratislava, 11. január 2017. Foto: SITA/Marek Mrviš

BRATISLAVA 12. januára (WebNoviny.sk) – Hokejový Slovan Bratislava prišiel v stredajšom domácom súboji KHL proti Avtomobilistu Jekaterinburg (3:2 po predĺžení) o dvoch stabilných členov kádra.

V záverečnej päťminútovke po ataku Anatolija Golyševa museli útočníka Václava Nedorosta transportovať z ľadu na nosidlách a putoval priamo do nemocnice, tam mu diagnostikovali ťažký otras mozgu. „Stále pociťujem bolesť na hrudi, bolí ma hlava i za krkom, ale to sa pri takomto zranení dalo očakávať. Ide o ťažký otras mozgu, ale našťastie nemám krvácanie do mozgu,“ povedal Václav Nedorost pre portál cas.sk.

Je pravdepodobné, že si skúsený český útočník v tejto sezóne už nezahrá. Golyšev dostal za nešetrný zákrok trest do konca zápasu. „Náš hráč dostal vyšší trest, ale pozreli sme si záznam a nemal ho dostať, bolo to čisté a rozhodcovia sa pomýlili,“ povedal o zákroku tréner Avtomobilistu Vladimir Krikunov.

V predĺžení sa po ataku súpera zranil aj obranca Slovana Marek Ďaloga, ktorý má zlomenú ruku a takisto má pravdepodobne po sezóne. „Sú to dôležití hokejisti a budeme ich musieť nahradiť v zostave ďalšími hráčmi,“ poznamenal kouč Říha po stredajšom zápase.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek ĎalogaVáclav Nedorost
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava