Slovanisti si spestrili prípravu, zabavili sa za volantom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
HC Slovan - CSKA Moskva 2:3
Zľava: Oleg Saprykin z CSKA, Tomáš Mojžíš, Michal Sersen (vzadu) a brankár Jaroslav Janus zo Slovana a Nikolaj Prochorkin z CSKA počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava - CSKA Moskva. Bratislava, 21. október 2013. Foto: SITA/Ján Slovák

ORECHOVÁ POTÔŇ 30. júla (WEBNOVINY) – Hokejisti Slovana Bratislava vymenili v stredu popoludní výstroj a prepotené tréningové dresy za volanty automobilov a tvrdú letnú prípravu si sprestrili v areáli motoristického okruhu Slovakia Ring pri Orechovej Potôni.

Hráči tímu Kontinentálnej hokejovej ligy si mohli vyskúšať a otestovať svoje jazdecké schopnosti v rôznych situáciách – v škole šmyku, driftovania i off-roadu. V Orechovej Potôni strávili príjemné popoludnie, počas ktorého mohli na pár chvíľ zabudnúť na tréningovú drinu.

Niečo podobné som zažil prvýkrát. Vyskúšali sme si rôzne situácie, ktoré nám môžu pomôcť v reálnej premávke. Radi sme si takto spestrili prípravu. Bolo to skutočne zábavné,“ povedal obranca Kurtis Foster.

Posile obranných radov belasých sa v slovenskej metropole zatiaľ páči. „Veľa času trávim v hoteli a na štadióne, ale už čoskoro sa budem sťahovať do bytu. Príjemne je v centre mesta i pri Dunaji. Už sa teším na príchod najbližších,“ dodal Forster.

Najväčšiu odozvu malo u hráčov jazdenie na dráhe pre off-road vozidlá. Na cvičisku absolvovali v autách viaceré moduly rôznej náročnosti. „Pri jednom náklone som si myslel, že sa už prevrátime a inštruktor nám povedal, že máme ešte pri náklone pätnásť stupňov k dobru,“ priznal útočník Michal Vondrka.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Michal Vondrka
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava