Slovan má na lane útočníka so skúsenosťami z NHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Václav Nedorost
Foto: SITA/Gabriel Lipták

BRATISLAVA 1. augusta (WEBNOVINY) – Václav Nedorost sa stane ďalšou posilou Slovana Bratislava pred novou sezónou Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Skúsený 32-ročný český útočník zostal bez práce, keďže jeho doterajší zamestnávateľ ukrajinský Donbas Doneck sa nepredstaví v nasledujúcej sezóne KHL.

„Chcel som zostať v tejto súťaži, čo sa mi podarilo. Z ponuky Slovana mám radosť, pretože v Bratislave panuje parádna atmosféra. Ľudia tam z hráčov vedia vyžmýkať lepší výkon. Už sa do Bratislavy teším,“ uviedol pre server iDnes.cz ostrieľaný center, ktorý v zámorskej NHL odohral 99 duelov za Floridu a Colorado s bilanciu 10+10. Okrem rodných Českých Budějovíc pôsobil Nedorost v Európe aj v Leve Poprad, Metallurgu Novokuzneck a Liberci. „Na Slovensku sa hlásim v pondelok,“ dodal hokejista.

„O Václava Nedorosta máme, pochopiteľne, záujem. Aktuálne prebiehajú rokovania s jeho agentom. V prípade, že pôjde všetko tak, ako má, zmluvu by mohol podpísať na začiatku budúceho týždňa,“ uviedol na internetovej stránke klubu generálny manažér Maroš Krajči.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Maroš KrajčiVáclav Nedorost
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava