Slovan preverí ďalší extraligista, o zápas je veľký záujem

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jaroslav Janus v KHL
Brankár Jaroslav Janus (vpravo) zo Slovana počas zápasu KHL medzi HC Slovan Bratislava a CSKA Moskva. Bratislava, 23. október 2012. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BANSKÁ BYSTRICA 22. augusta (WEBNOVINY) – Hokejisti účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy Slovana Bratislava odohrajú počas leta druhý zápas proti tímu zo slovenskej Tipsport extraligy. Po majstrovských Košiciach preveria pripravenosť belasých v piatok od 17.00 h v Brezne hráči HC ´05 Banská Bystrica. O duel je na Pohroní veľký záujem a bude vypredaný. Hrá sa v Brezne, keďže štadión pod Urpínom momentálne rekonštruujú.

Slovan v Košiciach vyhral začiatkom augusta 3:1, v tom čase bol len na začiatku série prípravných duelov. Momentálne už hráči pomaly začínajú ladiť formu na začiatok KHL, v ktorej odohrajú prvý zápas 4. septembra proti Medveščaku Záhreb.

Súboj s Banskou Bystricou berieme ako ďalšiu súčasť našej prípravy. Od hráčov budeme požadovať maximálny výkon, aby sme boli dobre pripravení na prvé súťažné stretnutie,“ povedal v rozhovore pre HokejPortal.sk tréner Slovana Rostislav Čada.

Banská Bystrica ako bronzový klub Tipsport extraligy nebude chcieť predať kožu lacno, navyše v jej kádri je viacero bývalých hráčov Slovana, kapitán Michal Hudec bol v minulosti miláčikom bratislavských tribún. Náboj duelu dodá aj fakt, že súčasný asistent v tíme KHL Vladimír Országh viedol ešte v minulej sezóne Banskobystričanov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Michal HudecRostislav ČadaVladimír Országh
Firmy a inštitúcie HC '05 iClinic Banská BystricaHC Slovan Bratislava