Nečakaná správa z kuchyne Slovana, Čada ako tréner končí

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Cada
Tréner hokejového Slovana Bratislava Rostislav Čada sa rozhodol skončiť na poste kouča. Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 19. septembra (WEBNOVINY) – Rostislav Čada už nie je hlavným trénerom tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava. Ako informuje oficiálny web „belasých“, skúsený kouč vo štvrtok večer požiadal o predčasné ukončenie kontraktu. Po následnom rozhovore mu vedenie klubu vyhovelo a dohodlo sa na ukončení vzájomnej spolupráce.

V najbližšom zápase v sobotu 20. septembra doma proti CSKA Moskva povedie mužstvo jeho asistent Vladimír Ország. Vedenie Slovana Bratislava oznámi meno nového hlavného trénera v krátkom čase.

Rostislav Čada bol šéfom realizačného tímu Slovana Bratislava od jari 2012. S mužstvom absolvoval dve kompletné sezóny v KHL, mužstvo viedol v dvoch ročníkoch European Trophy vrátane finálového turnaja v decembri 2012 v Bratislave. Dovedna stál na striedačke Slovana v 118 súťažných zápasoch v KHL, z toho v 112 v základnej časti a v štyroch vo štvrťfinále play-off Západnej konferencie v ročníku 2012/2013. Ďalšie dve stretnutia v Pohári nádeje v sezóne 2013/2014. Na striedačke Slovana mal bilanciu 55 víťazstiev a 63 prehier.

„Slovan Bratislava ďakuje Rostislavovi Čadovi za jeho poctivú a zodpovednú prácu, ktorú počas takmer 29-mesačného pôsobenia v Bratislave odviedol pre náš klub. Želáme mu veľa ďalších úspechov a spokojnosti v pracovnom, ako aj súkromnom živote,“ uvádza sa v stanovisku na klubovom webe.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Rostislav Čada
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava