Nagya sleduje New York Rangers, do NHL sa však nechystá

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ladislav nagy
Ladislav Nagy strelil najkrajší gól týždňa KHL. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 30. septembra (WEBNOVINY) – Skúsený slovenský útočník Ladislav Nagy zažíva skutočne veľmi vydarený začiatok sezóny 2014/2015 v klube Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava. V deviatich septembrových dueloch strelil desať gólov a v pondelok bol autorom víťazného samostatného nájazdu v záverečnej lotérii v domácom súboji proti bieloruskému Dinamu Minsk.

Z desiatich tohtosezónnych presných zásahov dal až sedem chorvátskemu Medveščaku Záhreb, šesť prostredníctvom dvoch hetrikov. A práve po poslednom súboji proti „medveďom“ v piatok v Záhrebe sa objavila informácia, že 35-ročný krídelník môže čoskoro zo Slovana odísť do zámorskej NHL. Rodák z košickej Šace sa takými dohadmi nezaoberá.

„Nič o tom neviem. Nesledujem to a ani sa nerozprávam s agentom. Som v Slovane a také veci neriešim,“ povedal v pondelok po triumfe nad Minskom Ladislav Nagy.

Obrazom: Hokejisti Slovana Bratislava zdolali Dinamo Minsk

Skaut Oto Haščák prezradil, že majstra sveta z Göteborgu 2002 sleduje tím zámorskej profiligy New York Rangers. V NHL hral Nagy naposledy v ročníku 2007/2008 za Los Angeles Kings, odvtedy pôsobí v Európe.

„Do zámoria som sa chcel vrátiť pred tromi rokmi, no nechceli mi dať jednocestnú zmluvu. Ponúkali mi skúšku alebo dvojcestnú zmluvu, čo som nechcel. Vtedy mi to nevyšlo. Keď kluby majú záujem, je to pekné, no sú to zatiaľ len špekulácie. Zatiaľ neviem o ničom. Ak aj príde taká možnosť, tak som hráč Slovana a takými vecami sa nezaoberám. Je ťažké hovoriť o tom, či by ma klub pustil. Nikam sa nechystám, v Slovane mám zmluvu na dva roky. A odísť z KHL do NHL nie je také jednoduché,“ poznamenal skúsený hokejista.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ladislav Nagy