Video: Nagyov gól po parádnom sóle patrí k najkrajším v KHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ladislav nagy
Ladislav Nagy strelil najkrajší gól týždňa KHL. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 2. októbra (WEBNOVINY) – Gól krídelníka Slovana Bratislava Ladislava Nagya na ľade Ak Bars Kazaň v dueli Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vybralo vedenie spomenutej nadnárodnej súťaže za druhý najkrajší zásah v mesiaci september.

Tridsaťpäťročný útočník v stredu 10. septembra získal puk v obrannom pásme a po samostatnom prieniku nedal šancu domácemu brankárovi Andersovi Nilssonovi – pomedzi jeho betóny otvoril skóre stretnutia. „Belasí“ však napokon prehrali v Tatarstane 3:4 a tým sa na hodnote tri skončila ich séria víťazstiev od vstupu do sezóny.

Prvenstvo v ankete získal americký útočník Jokeritu Helsinki Steve Moses, ktorý rovnako po sóle z vlastnej obrannej tretiny prekonal fínskeho gólmana Admiralu Vladivostok Ariho Ahonena.

Medzi najkrajšími brankárskymi zásahmi síce nefigurujú zo Slovana Johan Backlund ani Jaroslav Janus, ale na tretie miesto vyniesol Barryho Brusta z Medveščaka Záhreb zákrok pri šanci „belasého“ Václava Nedorosta v minulotýždňovom súboji v chorvátskej metropole.

Video: Desať najkrajších septembrových gólov v KHL

Video: Najlepšia desiatka septembrových zákrokov brankárov v KHL

Informácie zverejnil oficiálny web KHL.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jaroslav JanusJohan BacklundLadislav Nagy
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava