KHL sa zbavuje hráčov, Novosibirsk vyhodil asistenta trénera

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tímy KHL sa zbavujú hráčov, Nižnekamsk vyhodil Guskova, Soči Malyševa
Tímy KHL sa zbavujú svojich hráčov. Nižnekamsk vyhodil Guskova, Soči Malyševa. Foto: SITA/AP

MOSKVA 25. októbra (WEBNOVINY) – Kluby Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) aj naďalej pristupujú k zmenám v kádroch, najnovšie sa pre takýto krok rozhodli v Nižnekamsku a Soči. Neftechimik po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s obrancom Alexandrom Guskovom.

Tridsaťsedemročný bek prišiel do mužstva pred touto sezónou z Čerepovca. Za Nižnekamsk absolvoval iba 3 stretnutia bez bodového zisku. Vicemajster sveta z Göteborgu 2002 v minulosti hral aj za Čeľabinsk, Jaroslavľ, CSKA Moskva, Omsk, Ladu Togliatti či Kazaň.

Nováčik KHL z čiernomorského Soči uvoľnil útočníka Antona Malyševa, ten v minulej sezóne hral v Petrohrade. CSKA Moskva a Dinamo Minsk si vymenili hráčov, keď do bieloruskej metropoly putuje Alexej Šantyk a do Ruska práva na odchovanca CSKA Alexandra Kozyreva.

Klub KHL Sibir Novosibirsk ukončil spoluprácu s asistentom trénera Igorom Matuškinom. Podľa oficiálneho tímového webu sa cesty oboch strán rozišli po vzájomnej dohode a pracovné povinnosti Matuškina si rozdelia hlavný kouč Andrej Skabelka a jeho pomocník Andrej Tarasenko. Štyridsaťdeväťročný Matuškin ešte ako hráč reprezentoval Bielorusko na MS či ZOH, trénerské skúsenosti zbieral vo Švédsku či Diname Minsk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia