Situácia v Slovane nie je ružová, hráčom meškajú výplaty

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
HC Slovan Bratislava
Hokejisti Slovana Bratislava tradičným spôsobom oslavujú so svojimi fanúšikmi víťazstvo po skončení zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 12. novembra (WEBNOVINY) – V hokejovom Slovane Bratislava meškajú výplaty, čo v rozhovore pre denník Nový Čas priznal generálny manažér účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy Maroš Krajči.

Hráčom nenabehla na účet septembrová výplata. „Jej splatnosť je koncom októbra, takže pár dní meškáme,“ uviedol pre Nový Čas Maroš Krajči.

Vedenie Slovana malo určitý sklz voči hráčom už v minulej sezóne a situácia sa opakuje aj v tejto. Tentoraz je za meškajúcimi platbami napätá ekonomická situácia medzi Ruskom a Európskou úniou, ktorá ovplyvňuje aj prísun financií do Slovana.

„Určite nie je ohrozená naša sezóna, ale situácia nie je ružová. Náš rozpočet je skladaný vo veľkej miere aj z príjmov zo vstupného, ale hlavne z reklamných zmlúv. Niektoré z nich sú viazané aj na slovensko-ruský biznis, niektoré vyslovene na ruských partnerov,“ dodal pre Nový Čas Krajči.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Maroš Krajči