V tíme Nižnekamska vypukla po zápase so Slovanom epidémia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
HC Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk
Útočník Neftechimiku Nižnekamsk Pavel Zdunov v súboji s obrancom Slovana Bratislava Tomášom Starostom počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy. Bratislava, 24. december 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

NIŽNEKAMSK 25. decembra (WEBNOVINY) – V kádri hokejistov Neftechimiku Nižnekamsk vypukla počas tohto týždňa rozsiahla epidémia. Už na stredajší víťazný zápas v bratislavskej Slovnaft Arene so Slovanom nastúpili viacerí hráči so sebazaprením.

Obrazom: Slovan prehral s Neftechimikom 4:6

Vo štvrtok hlásili lekári Neftechimiku infekčné ochorenie u jedenástich hráčov. Vedenie KHL preto na základe žiadosti klubu i odporúčania svojho lekárskeho oddelenia rozhodlo o prenesení duelu medzi Jugrou Chanty-Mansijsk a Nižnekamskom z 26. decembra na 18. januára 2015.

Mnohí členovia Neftechimiku majú vysoké teploty. „Sme vďační, že preniesla zápas s Jugrou. Už pri našom odchode z Nižnekamska hospitalizovali dvoch ľudí, u Pavla Kulikova sa objavili náznaky zápalu pľúc. V Bratislave sme hrali na tri päťky a kým sme doleteli do Chanty-Mansijska, ochoreli ďalší traja hráči. Máme zdravých len dvanásť hokejistov, ale či budú zdraví aj zajtra, to si nikto netrúfa odhadnúť. Lekári povedali, že ďalších šesť ľudí sa môže ráno zobudiť a budú chorí,“ uviedol pre R-Sport tréner Neftechimiku Vladimir Krikunov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Neftechimik Nižnekamsk