Hokejisti Slovana prišli o Nedorosta, čaká ho operácia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Václav Nedorost
Útočník Slovana Bratislava Václav Nedorost. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 6. januára (WEBNOVINY) – Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava prišiel do konca sezóny o útočníka Václava Nedorosta.

Tridsaťdvaročný český center sa totiž zranil v nedeľňajšom súboji na ľade Medveščaku Záhreb a v blízkej budúcnosti podstúpi operáciu bedrového kĺbu. Rodák z Českých Budějovíc odohral v tejto sezóne za Slovan 37 duelov a pripísal si v nich 18 kanadských bodov za 10 gólov a 8 asistencií.

„Nedorost mal problémy s bedrovým kĺbom už dlhšie, zákrok chcel podstúpiť až po skončení súťažného ročníka. V posledných týždňoch mu však zranenie nedovoľovalo podstupovať plnú záťaž, navyše v Záhrebe narazil inkriminovaným miestom do konštrukcie Janusovej bránky veľmi nešťastne a zápas dopozeral už len z tribúny. Okamžite po návrate domov sa podrobil vyšetreniam, po ktorých padlo rozhodnutie podstúpiť operáciu ešte v priebehu sezóny,“ uvádza sa v správe na webe Slovana.

Do zostavy belasých by sa už čoskoro mohli vrátiť brankár Johan Backlund a útočník Štefan Ružička, obaja už počas najbližších duelov Slovana u súperov. „S ľahkým tréningom na ľade začal Vladimír Mihálik, do zápasov by mohol naskočiť v závere januára. Druhý zranený obranca Ivan Baranka zarezáva zatiaľ so zranením v hornej časti tela len v posilňovni,“ informuje web Slovana.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ivan BarankaJohan BacklundŠtefan RužičkaVáclav NedorostVladimír Mihálik
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava