Slovan odletel na trip aj s Backlundom a 'baranmi'

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Johan Backlund
Brankár Johan Backlund sa uzdravil a spolu s tímom odletel na trip. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 7. januára (WEBNOVINY) – Hráči Slovana Bratislava odcestovali na trojzápasovú šnúru u súperov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) už aj s uzdraveným švédskym brankárom Johanom Backlundom.

Zverenci fínskeho trénera Petriho Matikainena sa vo štvrtok 8. januára predstavia v bieloruskom Minsku proti miestnemu Dinamu, o dva dni neskôr ich čaká duel v Jaroslavli a v pondelok 12. januára v Podoľsku.

„Belasí“ chcú u tria tímov zo Západnej konferencie nazbierať čo najviac bodov a opäť sa priblížiť k 8. miestu znamenajúcemu po základnej časti prienik do play-off. Doteraz odohral Slovan 43 duelov a nazbieral v nich 52 bodov.

Okrem Backlunda odcestovali do Bieloruska aj brankári Jaroslav Janus a Samuel Baroš. Tri zápasy vonku s istotou vynechajú zranení Štefan Ružička a Vladimír Mihalik. Ján Brejčák s Ivanom Barankom sa tiež budú doliečovať a pripravovať na ďalšie duely na Slovensku. Do Minska preto odletela dvojica hráčov extraligovej Banskej Bystrice Mário Lunter a Patrick White.

Káder Slovana Bratislava na tri stretnutia KHL u súperov od 8. do 12. januára 2015:

Jaroslav Janus, Johan Backlund, Samuel Baroš – Michal Sersen, Tomáš Starosta, Lukáš Kozák, Martin Štajnoch, Cam Barker, Patrik Luža – Milan Bartovič, Michal Vondrka, Ladislav Nagy, Rok Tičar, Žiga Jeglič, Tomáš Netík, Libor Hudáček, Matt Murley, Peter Ölvecký, Andrej Šťastný, Andrej Kudrna, Patrick White, Mário Lunter, Tomáš Surový

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Andrej ŠťastnýCam BarkerJán BrejčákJaroslav JanusJohan BacklundLadislav NagyLibor HudáčekLukáš KozákMartin ŠtajnochMichal SersenMichal VondrkaMilan BartovičPeter ÖlveckýRok TičarSamuel BarošŠtefan RužičkaTomáš NetíkTomáš StarostaVladimír MihálikŽiga Jeglič
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava