Slovanista Johan Backlund bol najlepším brankárom týždňa KHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Slovan Bratislava - Lokomotiv Jaroslavľ
Útočník Lokomotivu Jaroslavľ Jegor Korškov sa snaží prekonat brankára Slovana Bratislava Johana Backlunda počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy. Bratislava, 25: november 2014. Foto: SITA/Ján Slovák

MOSKVA 12. novmebra (WEBNOVINY) – Švéda Johana Backlunda v službách Slovana Bratislava v pondelok vyhlásili za najlepšieho brankára Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v predchádzajúcom týždni.

Tridsaťtriročný gólman v dvoch dueloch dostal iba dva góly, súboj v Jaroslavli absolvoval s čistým kontom. Úspešnosť zásahov mal 96,88 percenta pri priemere 0,96 inkasovaného gólu na jeden duel.

Slovan v Minsku prehral 2:3 po samostatných nájazdoch a v Jaroslavli triumfoval 2:0. Backlund bol najlepším brankárom týždňa aj v novembri.

Najlepším obrancom osemnásteho hracieho týždňa v KHL sa stal Aľbert Jarullin z Atlantu Mytišči a útočníkom Francis Paré z tímu Traktor Čeľabinsk. Za najlepšieho nováčika týždňa vyhlásili útočníka Andreja Čibisova z Jugry Chanty-Mansijsk.

Jarullin v troch dueloch Atlantu nazbieral štyri kanadské body za dva góly a rovnaký počet asistencií so ziskom štyroch „plusiek“. Paré mal v troch stretnutiach bilanciu 6+1, Amuru Chabarovsk strelil štyri góly.

Informácie zverejnil web KHL.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Johan Backlund
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava