Video: Wolski je najrýchlejší v KHL, prekonal Bartoviča

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

SOČI 25. januára (WEBNOVINY) – Súťaže zručností pred Zápasom hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa v hale Boľšoj v Soči skončili triumfom výberu Západnej konferencie 4:3.

Video: Súťaž v rýchlosti korčuľovania

Úvodnú súťaž v rýchlosti korčuľovania vyhral Wojtek Wolski z Torpeda Nižnij Novgorod (Západ), ktorý vytvoril nový rekord exhibícií časom 13,178 sekundy. Prekonal vlaňajšie maximum kapitána Slovana Bratislava Milana Bartoviča, ktorý jedno kolo v domovskej Slovnaft Arene zvládol za 13,48 s.

V štafete pomedzi kužele triumfoval Východ a vyrovnal na 1:1. V streľbe na presnosť bol najlepší obranca Atlantu Mytišči Matt Gilroy a Západ viedol 2:1. Najsilnejšiu strelu (164,48 km/h) previedol z tímu Východu Patrik Hersley (Sibir Novosibirsk) a opäť vyrovnal.

Video: Súťaž v samostatných nájazdoch

Východ sa ujal vedenia zásluhou úspešnej pätice exekútorov nájazdov, kým súperi premenili iba štyri. Súťaž zdramatizoval Andrej Mironov (Dinamo Moskva) najkrajším nájazdom. Definitívne rozhodnutie v prospech mužstva Západu priniesla ďalšia štafeta, tentokrát na rýchlosť kompletnej šestice – brankára, dvoch obrancov a troch útočníkov. Tím Západnej konferencie triumfoval v súťaži zručnosti aj v Čeľabinsku 2013 a Bratislave 2014.

Samotný exhibičný zápas bez slovenskej účasti sa hrá od 17.00 h SEČ.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať