Slovan odchádza na trip aj s uzdraveným Backlundom a Godlom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan nastúpi s Godlom, Bartoviča čaká dvojtýždňová pauza
Brankár Slovana Denis Godla Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 26. januára (WEBNOVINY) – Hráčov Slovana Bratislava čaká od stredy predposledná šnúra u súperov v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Zverenci fínskeho trénera Petriho Matikainena ju začnú v Petrohrade, pokračovať budú v piatok v Helsinkách proti Jokeritu, v nedeľu sa predstavia v Rige a v utorok 3. februára v Mytiščiach proti Atlantu.

Na štvorzápasový trip v utorok odletí Slovan už aj so švédskym brankárom Johanom Backlundom, ktorý v ostatných domácich dueloch absentoval pre zranenie. S mužstvom odcestujú tiež ďalší dvaja gólmani Jaroslav Janus a Denis Godla. V tíme pre zdravotné problémy chýbajú kapitán Milan Bartovič, ďalší útočníci Michal Vondrka, Václav Nedorost, Štefan Ružička či obrancovia Patrik Luža a Ivan Baranka. Do Ruska v utorok pôjde trio brankárov, sedem obrancov a trinásť útočníkov.

„Belasí“ chcú u kvarteta tímov zo Západnej konferencie nazbierať čo najviac bodov a priblížiť sa k 8. prieke znamenajúcej po základnej časti prienik do play-off. Doteraz odohral Slovan 50 duelov a nazbieral v nich 57 bodov. V tabuľke Západnej konferencie je na poslednom 14. mieste s desaťbodovým odstupom na ôsmy Viťaz Podoľsk.

Káder Slovana Bratislava na tri stretnutia KHL u súperov od 28. januára do 3. februára 2015:

Jaroslav Janus, Johan Backlund, Denis Godla – Cam Barker, Lukáš Kozák, Tomáš Starosta, Michal Sersen, Martin Štajnoch, Ján Brejčák, Vladimír Mihálik – Ladislav Nagy, Libor Hudáček, Žiga Jeglič, Tomáš Netík, Andrej Kudrna, Andrej Šťastný, Peter Ölvecký, Mário Lunter, Matt Murley, Rok Tičar, Tomáš Surový, Patrick White, Dominik Rehák

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Andrej ŠťastnýCam BarkerDenis GodlaIvan BarankaJán BrejčákJaroslav JanusJohan BacklundLadislav NagyLibor HudáčekLukáš KozákMartin ŠtajnochMichal SersenMichal VondrkaMilan BartovičPeter ÖlveckýRok TičarŠtefan RužičkaTomáš NetíkTomáš StarostaTomáš SurovýVáclav NedorostVladimír MihálikŽiga Jeglič
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava