Video: Kovaľčuk stratil nervy, za úder do hlavy dostal trest

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kovaľčuk
Foto: SITA/Ján Slovák

MOSKVA 3. marca (WEBNOVINY) – Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) rozhodla o doplnení trestov pred dvoch hráčov tímu SKA Petrohrad. Po analýze videozáznamu disciplinárka zistila, že v druhom súboji štvrťfinále play-off Západnej konferencie medzi SKA Petrohrad a Torpedom Nižnij Novgorod v 28. min nefauloval Vadim Šipačov, ale Nikita Dvurečenskij.

Dodatočne mu tak predstavitelia súťaže udelili vyšší trest plus vylúčenie do konca duelu. Rovnako za úder do hlavy súpera dostal dodatočný trest aj hviezdy útočník Iľja Kovaľčuk, disciplinárna komisia mu tiež „naparila“ vylúčenie na päť minút plus do konca duelu. Doplnené tresty neznamenajú automatický dištanc, no ak hráč nazbiera viac takýchto vylúčení, nebude môcť nastúpiť v ďalšom súboji.

Podľa reglementu súťaže vynechá jeden duel útočník Lokomotivu Jaroslavľ Sergej Plotnikov, ktorý v treťom súboji proti Dinamu Moskva dostal druhý tohtosezónny trest do konca duelu. Dištanc si odpyká v utorkovom štvrtom súboji série.

Video: Kovaľčuk stratil nervy, za úder do hlavy dostal trest

Správu priniesol oficiálny web KHL.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Iľja KovaľčukVadim Šipačov
Firmy a inštitúcie SKA Petrohrad