Slovan bojuje o Višňovského a stroskotancov z NHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ľubomír Višňovský
Ľubomír Višňovský v minulosti hral za Slovan Bratislava. Foto: archívne, SITA/Diana Černáková

.BRATISLAVA 24. augusta (WEBNOVINY) – Vedenie Slovana Bratislava by v úvode sezóny 2015/2016 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) rado doplnilo svoj káder o hráčov, ktorí sa neprebojujú do zámorskej NHL.

Generálny manažér „belasých“ Maroš Krajči v pondelok potvrdil, že bratislavský klub by mal záujem aj o služby skúseného ofenzívneho obrancu Ľubomíra Višňovského.

„Máme vyhliadnuté určité mená a s niektorými hráčmi sme aj v kontakte. Uvidíme, ako dopadnú kempy NHL,“ informoval funkcionár Slovana a priblížil aj detaily o Višňovskom: „Debatujeme s Ľubom, on navyše dosť úzko komunikuje s klubom NHL. Jeho priorita je stále zámorie. V prípade, že to nevyjde, tak uvidíme.“

Okrem obrancu Ľubomíra Višňovského, ktorý už v minulosti hral za Slovan v KHL, chce vedenie klubu „zaloviť“ v polovici septembra medzi hráčmi, ktorí sa nedostanú do zámorskej profiligy. „Sú aj z nášho regiónu, aj zo zámoria. S niektorými sme dokonca v kontakte. Niektorí hráči vypadnú z kempov a agenti vedia, že čakáme na hokejistov, ktorí sú na hrane NHL,“ dodal Krajči.

Slovan začne púť novou sezónou KHL v stredu 26. augusta domácim duelom proti Admiralu Vladivostok.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ľubomír VišňovskýMaroš Krajči
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava