Slovan povolal kanoniera zo Zvolena, v tíme skončil Bielorus

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan - Nižnekamsk
Ladislav Nagy (vpravo) zo Slovana počas zápasu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi HC Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk. Bratislava, 28. september 2015. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 29. septembra (WebNoviny.sk) – Vedenie hokejového klubu HC Slovan Bratislava po vzájomnej dohode rozviazalo kontrakt s bieloruským útočníkom Anatolijom Protaseňom.

Dvadsaťpäťročný rodák z Minska odohral v Kontinentálnej lige 2015/2016 šesť zápasov a dosiahol v nich jednu asistenciu. Pred stredajším duelom s Traktorom Čeľabinsk (19.30) klub povolal zo Zvolena kanoniera Radovana Puliša.

Slovanisti budú tráviť noc pred zápasom po prvý raz spoločne mimo Bratislavy, realizačný tím viedli k tomuto kroku nevýrazné výkony mužstva a slabé bodové zisky v Slovnaft aréne.

„Naším cieľom je v domácom prostredí čo najviac vyhrávať a tešiť fanúšikov atraktívnou hrou. Bohužiaľ sa nám to zatiaľ nedarí. Pred duelom s Traktorom sme sa preto rozhodli, že hráči budú noc tráviť spoločne v tichom prostredí mimo Bratislavy. Chceme dosiahnuť, aby boli maximálne odpočinutí a v čo najvyššej miere sústredení na zápas. Nejde o žiadny trest za prehry, iba istú zmenu, ktorá ma napomôcť domácim víťazstvám,“ povedal tréner Miloš Říha. Informácie zverejnil oficiálny web hcslovan.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Miloš ŘíhaRadovan Puliš
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava