Ivan Baranka odohral v stredu v Bratislave 250. zápas KHL

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Striebro je už na Slovensku
Ivan Baranka nasadá do štýlového retro autobusu. Foto: SITA/Diana Černáková

BRATISLAVA 20. decembra (WEBNOVINY) – Slovenský obranca Ivan Baranka zo Salavatu Julajev Ufa mal v stredu oveľa viac povinností mimo ľadu ako v samotnom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy so Slovanom Bratislava.

Dvadsaťsedemročný vicemajster sveta 2012 nastúpil v stredu na jubilejný 250. zápas v KHL, v ktorej si obliekol dresy Spartaka Moskva a Ufy. V Salavate Julajev je od začiatku tejto sezóny. Jubileum mu trocha pokazila prehra 0:1 po samostatných nájazdoch.

„Po zápase som poskytoval veľa rozhovorov. Prakticky som opakoval to isté. Všetkých zaujímal môj názor na zápas v rodnej krajine, či bol pre mňa výnimočný. Už dávno som toľko nehovoril pre médiá,“ uviedol na klubovom webe Ivan Baranka.

Päťdesiatka draftu NHL 2003 (New York Rangers) si pochvaľovala atmosféru v Slovnaft aréne. Vypredaný štadión hnal domácich k víťazstvu. „Vždy chodí veľa fanúšikov. Aréna je veľmi dobrá, ľudia do nej radi chodia. Pamätám si, ako sme sa v nej pripravovali na majstrovstvá sveta. Aj počas prípravných zápasov boli tribúny zaplnené,“ zaspomínal si Baranka.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ivan Baranka