Šatan sa nevyhol otázke o Chárovi, prečítajte si, čo povedal

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Chára_šatan
Miroslav Šatan (vpravo) a Zdeno Chára. Foto: SITA, AP

BRATISLAVA 3. decembra (WEBNOVINY) – Slovenskí hokejisti Miroslav Šatan a Zdeno Chára už spolu komunikovali. Dlhoročný reprezentačný kapitán Šatan sa po návrate na Slovensko, kde sa dohodol na kontrakte so Slovanom Bratislava, nevyhol otázke o debate so Zdenom Chárom.

Štvornásobný medailista z majstrovstiev sveta nehral na klubovej úrovni od 3. novembra 2012, keď utrpel zranenie v oblasti krčnej chrbtice po zrážke práve s Chárom, ktorý počas výluky v NHL hral za Lev Praha.

Šatan si po zákroku liečil medzistavcovú platničku v oblasti dolnej časti krčnej chrbtice. „So Zdenom sme už boli v kontakte, počas pobytu v zámorí sme si vymenili pár sms správ a odkazov. Pri najbližšej možnej príležitosti sa stretneme a dáme si kávu,“ povedal Miroslav Šatan.

Tridsaťdeväťročný rodák z Topoľčian bol počas doterajšieho pobytu v New Yorku v kontakte tiež s Ľubomírom Višňovským. S obrancom bývajú v americkom meste neďaleko od seba, ich potomkovia sa často spolu hrajú.

Višňovský je momentálne na listine zranených, keďže ešte v októbri utrpel otras mozgu. „Ľubo pomaly začína trénovať, aj keď stále ešte nepominuli jeho problémy. Nechcem o tom veľa hovoriť. Verím, že sa čoskoro dá do poriadku a vráti sa na ľad,“ nádeja sa Šatan.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Miroslav ŠatanZdeno Chára
Firmy a inštitúcie HC Slovan Bratislava