Svetová novinka, ako uspať deti

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kniha

BRATISLAVA 25. novembra 2015 (WBN/PR) – Zajko, ktorý chce zaspať je útla knižočka, ale obsahovo veľká. Nájdete v nej skoro celý autogénny tréning… Ale čo je najdôležitejšie pre rodičov malých detí – táto kniha vám ich pomôže uspať. Nenásilne, príjemne, s úsmevom na tváričke:)

Ako sám autor uvádza, obsah knihy vychádza z overených psychologických relaxačných techník zameraných na uvoľnenie celého tela. „Rodičia by si mali text knihy „natrénovať“, aby ho mohli predniesť a prečítať deťom plynule so správnou intonáciou a hlasom. Pre dobrý spánok detí, a rýchle zaspávanie sa to iste oplatí,“ tvrdí detská psychologička Gabriela Herényiová, ktorá si knižku prečítala uznáva, že dokáže uspať malé deti.

Knihu si vyskúšali aj moderátorka Barbora Rakovská, či Robo Papp, ktorí majú malé deti…ako to dopadlo? Čo hovoria na knihu?

Pozrite si VIDEO:

Zajko, ktorý chce zaspať je jedinečná rozprávková uspávanka na dobrú noc. Je výnimočná tým, že využíva overené psychologické techniky s cieľom pomôcť dieťaťu uvoľniť sa, rýchlejšie zaspať a pokojne oddychovať. Obsahuje sugescie, ktoré pôsobia na nevedomie dieťaťa a privolávajú spánok.

Knihu možno využiť pri uspávaní počas dňa aj večer.

Zajko Butoš je veľmi unavený, no nie a nie zaspať. Preto sa s mamou zajačicou vyberú požiadať o pomoc strýka Zívajka. Cestou stretávajú dobrého slimáčika Spáčika a múdru sovu Ťažkoviečku.

Od oboch dostane Buntoš dobré rady, ako čo najrýchlejšie zaspať. Hoci je už riadne ospalý, putuje ďalej. Napokon ho strýko Zívajko potrie zázračnou spánkovou vodičkou. Buntoš sa ledva stihne vrátiť domov, hneď tvrdo zaspí a spokojne odfukuje až do rána.

Už sa vám stalo, že ste sa márne usilovali uspať svojho syna či dcéru a túžili ste po čarovnom zaklínadle? Táto pôvabná kniha rýchlo privedie vášho potomka do ríše snov.

Matt Hudson, spisovateľ a psychoterapeut

Cieľom knihy Zajko, ktorý chce zaspať je pomôcť deťom ľahšie zaspať doma, v škole aj škôlke. Najlepšie výsledky prinesie, ak má dieťa pred počúvaním príbehu možnosť zbaviť sa nadbytočnej energie. Niekedy treba rozprávku prečítať viackrát, kým sa dieťa celkom uvoľní a dokáže zaspať.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Robo Papp