Mrazivé krimi Milujem ťa viac

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: bux.sk

BRATISLAVA 21. augusta (WBN/PR) – Lisa Gardnerová má na konte vyše desať bestsellerov a sama priznáva, že rada študuje policajné procedúry a znalosť špičkových forenzných techník. Tieto poznatky vie majstrovsky využívať vo svojich mrazivých trileroch, ako bol vlaňajší Chyť ma a teraz v novinke Milujem ťa viac.

Brian Darby leží mŕtvy na dlážke v kuchyni. Jeho manželka, policajtka Tessa Leoniová, ho údajne zastrelila v sebaobrane. Jej verziu udalostí podporujú početné zranenia.

Do vyšetrovania sa púšťa svojrázna detektívka D. D. Warrenová a nemalo by to byť nič zložité, keďže dôkazy sú veľavravné. No nikdy neprijímajte prvé vysvetlenie, ktoré je zrejmé, ale hľadajte pod povrchom.

Okrem mŕtveho muža totiž zmizla šesťročná Tessina dcéra. Kam? A prečo?

Pomyslela som si na svoju šesťročnú dcérku, na vôňu jej vlasov, keď ma útlymi rúčkami pevne objímala okolo krku, na jej hlas, keď som ju ukladala do postele a ona vždy zašepkala:

„Milujem ťa, mami.“

Aj ja teba, miláčik. Ľúbim ťa…

Vyšetrovanie Darbyho smrti rýchlo prerastie do celoštátneho pátrania po stratenom dievčatku. D. D. Warrenová musí spojiť sily s bývalým milencom, detektívom Bobbym Dodgeom, aby prerazila modrý múr solidarity medzi príslušníkmi štátnej polície. Počas odhaľovania starých rodinných tajomstiev sa usiluje vcítiť do situácie Tessy Leoniovej, hliadkarky, ktorá zastrelila svojho manžela. Naozaj ho zabila v sebaobrane? A bola by schopná ublížiť vlastnému dieťaťu?

Tessa sa nezastaví pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste. Má len jeden jediný cieľ a musí naň vynaložiť všetky zostávajúce sily. To najhoršie ju totiž ešte len čaká. Pohybuje sa na tenkom ľade, nemá sa koho obrátiť a nemôže nikomu veriť. Nájde svoju zmiznutú dcérku a dokáže, že svojho manžela naozaj zavraždila v sebaobrane?!

Ak ste teda ešte neobjavili Lisu Gardnerovú, teraz je ten správny čas. Novinka Milujem ťa viac je opäť mrazivý, pútavý triler, ktorý nebudete chcieť pustiť z ruky.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia