Osud ľudstva je dávno spečatený!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 30. septembra (WBN/PR) – O tomto vedci do sveta netrúbia. Nedozviete sa o tom ani v správach, ani v časopisoch, ani vo vedeckých publikáciách. Oficiálne sme preskúmali sotva dve percentá ľudského genetického materiálu, ale neoficiálne sa pred takmer päťdesiatimi rokmi skupine vedcov podarilo preskúmať aj tých zvyšných deväťdesiatosem percent…a zistenie bolo šokujúce. Až natoľko, že by mohlo ohroziť celé ľudstvo!

Prečítajte si adrenalínový príbeh, ktorý poteší fanúšikov záhad, temných tajomstiev a nečakaných odhalení. Reťazec skazy z pera švédskeho autora Fredrika T.Olssona spôsobil ošiaľ ešte pred vydaním a už sa plánuje aj film.

Do štokholmskej nemocnice privezú po pokuse o samovraždu päťdesiatpäťročného kryptológa Williama Sandberga. O pár hodín ho z nemocničného lôžka unesú neznámi muži, členovia tajnej organizácie. Vedec sa preberie až na zámku kdesi v Európe.

Podľa záhadného spolku je totiž osud ľudstva vpísaný do nášho genetického kódu a William ho má rozlúštiť.

Novinárka Christina odmieta akceptovať zmiznutie svojho exmanžela. Švédska polícia neverí, že ide o viac než len bežný únos osoby. Christina preto rozbehne pátranie na vlastnú päsť. Postupne sa dostáva bližšie k pravde – a zároveň k hrôzostrašnému zisteniu. William tuší, čo má organizácia za lubom, no ukáže sa, že pravda je oveľa hrozivejšia. So svojou spoluzajatkyňou, sumerologičkou Janine, sa horúčkovito usiluje vyriešiť záhadnú správu. Čas však hrá proti nim.

Kniha Reťazec skazy je medzinárodne úspešný triler, ktorý sa stal senzáciou už pred svojím vydaním. Kniha sa prekladá do dvadsiatich piatich jazykov a filmové práva už kúpila spoločnosť Warner Bros. Príbeh je plný napätia, hrozivých odhalení a krutých tajomstiev, ktoré nemali nikdy vyjsť na povrch. Čitatelia sa zhodujú, že možno po pomalšom rozbehu príbehu sa potom doň zahryznete a nedokážete sa od neho odtrhnúť. Adrenalín, divoká jazda a osud v rukách jedného človeka…taká je nová kniha Reťazec skazy.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia