Vychádza erotický román Emmy Mars Hotel v Paríži: Izba č. 1

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Emma Mars
Foto: www.goodreads.com

BRATISLAVA 3. decembra (WEBNOVINY) – Na pulty slovenských kníhkupectiev prichádza prvý diel trilógie Hotel v Paríži z dielne francúzskej spisovateľky Emmy Mars. Román s podtitulom Izba č. 1 v sebe spája romantiku a erotiku.

Hlavnou hrdinkou knihy je Annabelle, ktorá chce skončiť s prácou spoločníčky, pretože sa bude vydávať. Jej budúci manžel David je vplyvný a bohatý muž a o jej práci nič netuší. Na poslednej schôdzke Annabelle s hrôzou zistí, že jej klientom je brat jej snúbenca, charizmatický Louis.

Po schôdzke s Louisom začne Annabelle dostávať pozvania na intímne stretnutia do hotela Charmes, kde je každá izba venovaná niektorej zo známych francúzskych kurtizán. Na každej schôdzke musí splniť niektorú z erotických predstáv milenca, ktorý úzkostlivo skrýva svoju totožnosť. Annabelle sa snaží nájsť odpoveď na otázky, či je neznámy muž Louis a čo by na to celé povedal jej budúci manžel.

Emma Mars je jedným z pseudonymov spisovateľky, ktorá pochádza z Francúzka, svoju pravú identitu však drží v tajnosti. Je autorkou viac ako 12 románov, z ktorých každý sa odohráva v inom prostredí.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia