Veľkolepé finále severskej trilógie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: bux.sk

BRATISLAVA 3. marca (WBN/PR) – ”Celý rok sme čakali na záver a to čakanie stálo za to!” napísal dánsky Krimifan. ”V tretej časti Pýtiine pokyny sa všetko stretáva a hádanka je vyriešená. Pravda je nemilosrdná a taká zlovestná, ako si ani neviete predstaviť.”

Havranie dievča, Plameň túžby a najnovšie Pýtiine pokyny. Veľkolepé finále drsnej severskej trilógie od autorov píšucich pod pseudonymom Erik Axl Sund.

Na úvod musíte vedieť, že Pýtiine pokyny sú pôvodné slová, prastaré a nemôžu sa spochybňovať!

Pomocou samoterapie sa Victoria Bergmanová usiluje ozdraviť svoje roztrieštené vnútro. Darí sa jej a nakoniec preváži najsilnejšia z jej viacerých čiastočných osobností. Spôsobí to, že závažné udalosti z jej minulosti sa ukazujú v úplne novom svetle…

V bludisku dávnych i súčasných osudov sa objavuje ten spomínaný zvláštny pojem: Pýtiine pokyny.

Sú to surové, priam zvrátené pravidlá, ktoré vytvorili vodcovia tajného spoločenstva pedofilov Sihtunum i Diasporan, fungujúceho ako charitatívna nadácia na pomoc deťom tretieho sveta.

Victoria Bergmanová sa psychicky pozviechala a to psychologičke Sofii Zetterlundovej umožní navigovať svoju milenku, policajnú komisárku Jeanette Kihlbergovú, pri prenasledovaní mužov, čo ublížili na celý život nielen Victorii, ale aj jej dcére Madeleine.

Ukrajinský Babyn Jar, Roklina žien, je najdesivejšie nacistické popravisko z čias druhej svetovej vojny. Sem smeruje rozuzlenie tragického príbehu, ale právo a spravodlivosť ani tentoraz nezvíťazia.

Alebo žeby predsa?

Pozrite si TRAILER k trilógii Erika Axla Sunda:

Pýtiine pokyny sú návykovou a inteligentnou zábavou najvyššieho rangu.

Erik Axl Sund prikladá nôž priamo na srdce čitateľa…”

Kristianstadsbladet (Švédsko)

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia