Kardošová chystá prvú audioknihu, nahovoril ju známy herec

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kniha
Foto: Katarína Slaninková

BRATISLAVA 21. apríla (WEBNOVINY) – Slovenská spisovateľka Barbora Kardošová sa po rokoch strávených vydávaním knižných diel rozhodla vstúpiť do sveta, ktorý u nás ľudia stále ešte len objavujú. Chce nahrávať a vydávať audioknihy.

Od slov už prešla k činom a svoje sily spojila so známym hercom Richardom Stankem, ktorý vtipne nahovoril jej novú rozprávku Traja kamoši a fakticky fantastický bunker. Môžete si vypočuť aj ukážku https://soundcloud.com/marmelada-3/traja-kamosi.

„Odmalička som milovala, keď mi niekto čítal z knihy a zostalo mi to dodnes. A myslím si, že ak človek pracuje na tom, čo má rád, je to vo výsledku cítiť. Okrem detských kníh chystám aj obľúbené tituly pre dospelých,” povedala autorka, po ktorej dielach v minulosti siahli také vydavateľstvá ako Ikar alebo Slovart.

Barbora Kardošová

vyštudovala filmovú a televíznu scenáristiku a dramaturgiu. Napísala filmy pre deti Amálka, ja sa zbláznim a Čarovala ryba. Ako projektová režisérka sa venuje televíznym kampaniam, klipom a reklamným spotom.

Publikovala a publikuje texty v časopisoch a internetových magazínoch. Je autorkou kníh Náhodný scenárista (1998), Šialene milovaná (2001), Anjeli nespia (2005, 2014), Sladko v ústach (2009), Vydať sa a zomrieť (2011), Medium Love (2012) a spomenutej Traja kamoši a fakticky fantastický bunker (2015).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať