Mrazivý triler, ktorý vám nedá spať!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: bux.sk

BRATISLAVA 26. mája (WBN/PR) – Mrazivá detektívka, ktorú nebudete schopní odložiť! Nemusel by sa za ňu hanbiť ani Stephen King. S módnou vlnou severského krimi síce nemá nič spoločné, no zimomriavky vám rozhodne spôsobí.

Z detektívky Mráz na vás dýchne mrazivý dych Pyrenejí, kde sú zimy kruté a nič zvláštne sa nedeje. Nachádza sa tam aj mestečko Saint-Martin-de-Comminges.

Jedného dňa tam pracovníci elektrárne nájdu mŕtvolu koňa bez hlavy zavesenú na stožiari lanovky, ktorá je tam jedinou prístupovou cestou. Nie je to obyčajný kôň – patrí totiž miestnemu magnátovi Erikovi Lombardovi.

Vyšetrovanie zverili Martinovi Servazovi, veliteľovi kriminalistickej jednotky v Toulouse.

V tom čase prichádza do neďalekého Wargnierovho inštitútu, v ktorom zadržiavajú mimoriadne nebezpečných duševne chorých vrahov, psychologička Diana Bergová. Tá zakrátko odhalí, že riaditeľ ústavu používa neortodoxné metódy.

Skúsený vyšetrovateľ Servaz na mŕtvole koňa identifikoval DNA, ktorá patrí jednému z chovancov inštitútu, ktorý je však tak zabezpečený, že nie je možné, aby sa niekto odtiaľ dostal von.

A o niekoľko dní sa nájde prvé mŕtve ľudské telo. Martin Servaz musí využiť všetky schopnosti, aby odhalil desivé tajomstvo…

Vyše 600-stranová kniha Mráz od Bernarda Miniera je podľa hodnotenia The Sunday Times jeden z 50 najlepších trilerov z celého sveta za posledných päť rokov. „Absolútne mimoriadny medzinárodný bestseller, ktorý vám nedá spať,“ napísal Publishers Weekly. Bernard Minier dostal za knihu prestížnu Crime Novel Price.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia