Bauer by bol rád, keby ho v Košiciach podporili Sieť aj Most

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bauer
Kandidát na košického primátora Rudolf Bauer na tlačovej besede s témou spoločná kandidátka pravicovej koalície na poslancov do mestského zastupiteľstva. Košice, 11. september 2014. Foto: SITA/Ivan Fleischer

KOŠICE 13. septembra (WEBNOVINY) – Kandidát košickej stredopravej koalície (KDH – SDKÚ-DS – NOVA – SaS – SMK – KDS – OKS – DS) Rudolf Bauer stále rokuje s predstaviteľmi strany Sieť o jeho možnej podpore v nadchádzajúcich komunálnych voľbách. Rovnako rokuje aj so stranou Most-Híd. Ako povedal novinárom, bol by rád, keby sa obe strany pridali ku stredopravej koalícii.

„Strana Sieť je nová a v čase kreovania stredopravej koalície v Košiciach ešte neexistovala a máme záujem na jej pristúpenie,“ povedal Bauer. Sieť ešte kandidatúru oficiálne nepodala a on verí, že jej vstup je možný. Dúfa, že sa pridajú na jeho stranu. Ako zdôraznil, komunálne voľby sú jednokolové a keď Sieť, alebo Most-Híd postavia svojho kandidáta, bude to trieštiť pravicové sily a nahrávať kandidátovu strany Smer-SD Richardovi Rašimu.

Bauer vyhlásil, že v prípade zvolenia bude presadzovať slušnosť, spravodlivý prístup ku každému obyvateľovi mesta, bude prejavovať solidaritu a citlivosť k sociálne slabším, presadzovať nulovú toleranciu ku korupcii a klientelizmu. Chce, aby sa ľudia cítili bezpečne a boli chránení najmä pred uličnou kriminalitou.

V oblasti rodiny chce zabezpečiť v materskej škole miesto pre každé dieťa, ktorého rodič sa bude o to uchádzať. Pozornosť bude venovať aj seniorom a aktívnemu starnutiu. Pokračovať chce v budovaní športovísk, cyklistických chodníkov a plánuje postaviť minimálne dve plavárne.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia