Rozpory musia ísť podľa Fedora bokom, dôležité sú voľby

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Fedor
Podpredseda strany SDKÚ-DS a člen predsedníctva strany Martin Fedor na brífingu po rokovaní Prezídia SDKÚ-DS, ktoré rokovalo o vnútropolitickej situácii v strane. Bratislava, 28. máj 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 4. októbra (WEBNOVINY) – SDKÚ-DS sa napriek vnútrostraníckym rozporom podľa poslanca NR SR a trenčianskeho krajského predsedu strany Martina Fedora sústredí na komunálne voľby. Ako povedal v sobotu pre agentúru SITA, vášne a rozpory musia ísť bokom, aby sa nesťažovala kandidatúra tým, ktorí sa dnes neboja kandidovať za SDKÚ-DS a priznať sa k tejto straníckej značke.

„Staviame kandidátov na primátorov, starostov a poslancov zastupiteľstiev po celom Slovensku. Boli by sme radi, keby sa nám naše pozície spred štyroch rokov podarilo aspoň obhájiť,“ povedal Fedor.

V Trenčianskom kraji podľa Fedora mala SDKÚ-DS primátora len v Trenčianskych Tepliciach. Do novembrových volieb sa uchádzajú o posty primátorov miest v kraji štyria kandidáti z SDKÚ-DS, ktorí získali podporu aj iných stredopravých strán.

SDKÚ-DS stavia kandidátov na primátorov v Trenčianskych Tepliciach, v Dubnici nad Váhom, v Novej Dubnici a za SDKÚ-DS kandiduje v Novom meste nad Váhom nezávislý kandidát. V Považskej Bystrici podporuje SDKÚ-DS kandidáta Smeru-SD Karola Janasa.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Fedor
Firmy a inštitúcie SDKÚ-DS Slovenská demokratická a kresťanská únia – Demokratická strana