Alexander Rybak navštívil v šatni Maxa Jasona Maia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Max Jason Mai
Alexander Rybaki a Max Jason Mai Foto: SITA

BRATISLAVA 24. mája (WEBNOVINY) – Víťaz pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest z roku 2009 Alexander Rybak navštívil v šatni počas skúšky pred tohtoročným semifinále slovenského zástupcu Maxa Jasona Maia.

Dvadsaťšesťročný rodák z bieloruského Minsku, ktorý v Eurovízii reprezentoval Nórsko, má totiž zhodou okolností šatňu hneď vedľa slovenskej výpravy. „Milujem rokenrol!,“ povedal s úsmevom Maxovi, keď za ním prišiel.

Recept na eurovízne víťazstvo prezradiť nechcel, dal mu však radu pred semifinálovým kolom. „Musíš sa dobre vyspať, to je pre hlasivky veľmi dôležité,“ pripomenul Rybak Maxovi, ktorému podľa vlastných slov drží palce. Ten mu na oplátku ponúkol spoluprácu. „Samozrejme, že som ťa v Moskve sledoval a možno ťa vezmem do kapely, husle sa do rokenrolu celkom hodia,“ skonštatoval Max.

Maxa Jasona Maia a jeho kapelu čaká semifinálové kolo Eurovision Song Contest v azerbajdžanskom Baku už dnes večer. Pieseň Don’t Close Your Eyes odznie ako pätnásta z osemnástich súťažných vystúpení, pričom do sobotňajšieho finále postúpia zástupcovia desiatich krajín.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Max Jason MaiMiro Šmajda