Andreas z Talkshow má sólový projekt Heart and Ocean

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Heart and Ocean
Foto: SITA

BRATISLAVA 12. januára (WEBNOVINY) – Spevák, klávesák a gitarista Andreas z indie-rockovej skupiny Talkshow sa rozhodol hudobne prezentovať aj mimo svojej domovskej kapely a to prostredníctvom projektu Heart and Ocean.

Spolupracuje na ňom so zvukovým inžinierom Adamom Dekanom, ktorý je známy z pôsobenia vo formácii Nourish My Fame. Pod pseudonymom Heart and Ocean vydal zatiaľ tri skladby – Flowers, Infinity a My Girl. Všetky sú k dispozícii na vypočutie na webstránke soundcloud.com/heartandocean.

„Heart and Ocean je môj sólový projekt, ktorý je dosť intímny a osobný. Sú to moje úprimné spomienky. Mám rád pomalšie skladby a tie do Talkshow príliš nepatria,“ povedal slovenský hudobník v rozhovore pre agentúru SITA.

Andreas by chcel v rámci projektu najbližšie vyrobiť videoklip a jeho cieľom je aj kompletný štúdiový album. „Zatiaľ sa chcem sústrediť na prácu v štúdiu, no nevylučujem, že sa s Heart and Ocean predstavím aj naživo,“ dodal Andreas.

Talkshow čoskoro opäť vo Viedni

Popri novom projekte sa spevák venuje aj svojej domovskej skupine. Talkshow sa najbližšie, v nedeľu 22. januára ukážu vo viedenskom klube B72 ako predkapela britskej formácie The Computers. V sobotu 28. januára sa zase predstavia v Novom Meste nad Váhom. Okrem nich na podujatí vystúpia slovenské formácie Funny Faces a From Our Hands.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať