Bartoška a Heřmánek sa predstavia v Štúdiu L+S

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
L+s
V bratislavskom Štúdiu L+S bude v decembri hosťovať české Divadlo bez zábradlí. V hlavných úlohách s Jiřím Bartoškom a Karlom Heřmánkom uvedie 17. decembra hru Jakub a jeho pán. Bratislava, 27. november 2011. Foto: Foto: SITA/Divadlo Bez zabradlí

BRATISLAVA 27. novembra (WEBNOVINY) – V bratislavskom Štúdiu L+S bude v decembri hosťovať české Divadlo bez zábradlí.

V hlavných úlohách s Jiřím Bartoškom a Karlom Heřmánkom uvedie 17. decembra hru Jakub a jeho pán.

Ako ďalej agentúru SITA informovala PR manažérka produkčného domu Forza Zuzana Čižmáriková, „inscenácia plná vtipu a najmä brilantných výkonov českých hereckých bardov je príbehom o priateľstve, láske, zrade, a tiež o ceste. Ale aj putovaním za tým, kto sme a čo určuje naše kroky.

Nemenej zaujímavé bude podľa Čižmárikovej mikulášske hosťovanie pražských divadelníkov. Studio Dva z Prahy privezie 6. decembra do Bratislavy komediálnu hru Prší v hlavných úlohách s Karlom Rodenom, Janou Krausovou a Mariánom Rodenom. Inscenácia v réžii Adama Krausa voľne nadväzuje na divadelné hity Otevřené manželství a O lásce čili Parle moi d´amour.

V decembri pokračuje séria exkluzívnych hudobných večerov Music á la cARTe. Trio v zostave Oskar Rózsa, Martin Valihora, Marián Čekovský predvedie 16. decembra nielen svoje umenie, ale podporí aj hostí. Budú medzi nimi spevák Robo Grigorov, skupina Roman Luknár „Family Band“, ktorá vznikla špeciálne pre tento program, a slávny český jazzman Jiří Stivín. Silvestrovským predstavením tohto roku bude hra Opačné pohlavie, v hlavých úlohách s Martou Sládečkovou, Zuzanou Tlučkovou, Ivanom Vojtekom a Pavlom Topoľským.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marián ČekovskýMartin ValihoraOskar RózsaRobo GrigorovRoman Luknár
Firmy a inštitúcie Štúdio L+S