BijouTerrier, projekt Kuka z Horkýže Slíže, má nový klip

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peter Hrivňák
Peter Hrivňák alias "Kuko" z kapely Horkýže slíže Foto: SITA/Martin Havran

BRATISLAVA 1. decembra (WEBNOVINY) – Spevák skupiny Horkýže Slíže Kuko sa stal producentom a patrónom nového hudobného projektu s názvom BijouTerrier.

„Mal som v hlave nápady, ktoré sa nehodili pre Horkýže Slíže. Všetko vyriešil úspech singla Mám v p… na lehátku. S tímom zoskupeným okolo Heňa Vargu, tvorcu videoklipu k nemu, sme vymysleli námet na seriál, v ktorom by účinkovali postavy z klipu a vyšlo nám, že by v ňom mala účinkovať aj reálna kapela. A vznikol BijouTerrier,“ vysvetlil počiatočnú myšlienku.

Debutový album formácie sa volá Ladies&Gentlemen a na trhu sa objaví v priebehu tohto mesiaca. Na svete však už je prvý videoklip k singlu Prečo plačeš Vilém?.

Refrén skladby je inšpirovaný legendou česko-slovenského rocku Vilémom Čokom. Som veľmi rád, že na moju SMS o účinkovaní v klipe zareagoval pozitívne. Nakrúcanie v Prahe bolo perfektné, napokon výsledok hovorí sám za seba,“ vyjadril sa Kuko.

Hudobná formácia BijouTerrier funguje v zložení: Alena „Pajta“ Pajtinková alias Zita Rigondeaux (spev), Ivan „Ajala“ Matejovič alias Vojtech Ujlaky (spev), Tomáš Lobb alias Gejza Pandou (gitara), Peter „Sanchez“ Saniga alias Valentín Rozsa (basová gitara) a Ivan „Iwiak“ Matejovič ml. alias Imrich Ujlaky (bicie). V januári pripravujú turné po Slovensku. Tlačovú agentúru SITA informovala PR manažérka Bijou Terrier Nikoleta Kováčová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia