Čistychov krstí svoj tretí štúdiový album Rap/Evolúcia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Čistychov album
Čistychov album

BRATISLAVA 23. marca (WBN/PR) – Rap/Evolúcia ide nadračku – tento produkt, ktorý sa už vo februári stal albumom roka (v predaji od 14.02.) takmer do kusu vypredaný.

Vydavateľstvo BottleShop Records v piatok večer doviezlo z výroby ďalšiu, pre tentokrát 1500 kusovú reedíciu albumu Rap/Evolúcia, za ktorý má už teraz Čistychov istú zlatú platňu.

Rozdielom medzi prvým a druhým lisom je len nepatrná zmena v obale, ináč obsahuje presne tie isté skladby. Spolu s reedíciou tak začala posledná, limitovaná, cenovo zvýhodnená akcia na 50 balíkov, ktoré obsahujú CD, plagát, ale aj vstupenku na krst.

Cena za takýto balík je len 16 €, no platí len pri osobnom odbere v kamennom obchode Bottleshop v Bratislave.

Spomenutý krst, ktorý sa nesie pod názvom Strictly Underground a ktorý prebehne už 1.4. 2011 v MMC (bývalý Babylon) podporí svojím vystúpením aj mnoho hostí a to napríklad: Mišo Biely (ktorý vydá svoj nový album už čoskoro), Kali, Mako, Sketa, HAF, Beyuz, ZetUZetA, Moloch, Jedno agresívne Oko, Bacil, Rakby, Decko, Separ, Tono S., Jedno agresívne Oko, Dice (Stanica Projekt), DJ XXL, Daddy Skrupee a ďalší.

Celý koncert bude vo veľkolepom štýle podporený nevídanou show vystupujúcich umocnenou veľkoplošnou videoprojekciou, ktorú usilovne pripravujú VJ“ s Akasha v spolupráci tvorcom coveru TRU aka Starček.

Ďalej na vás čakajú akciové drinky, kútik s CDčkami, limitovanou edíciou tričiek a samozrejme autogramiáda…

Predpredaj vstupeniek je spustený cez Ticketportal.

V cene V.I.P. lístku je vstup do vip sekcie, welcome drink a možnosť vyžiadať si nápoj o ktorý má záujem z pomerne širokého výberu v predajni Bottleshop sk.

Viac info na: www.bottleshop.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať