Súčasťou Slovak Food Festivalu bude tento rok i tanec

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Súčasťou Slovak Food Festivalu bude tento rok i tanec

BRATISLAVA 25. mája 2016 (WBN/PR) – Siedmy ročník festivalu sa začne na Bratislavskom hrade v piatok 27. mája a trvať bude do nedele 29. mája.

Jedlo, cukrovinky, domáce produkty, kuchári, pivo, tancovanie a zábava budú súčasťou víkendového gastronomického podujatia Slovak Food Festivalu na Bratislavskom hrade. Siedmy ročník festivalu sa začne v piatok 27. mája a trvať bude do nedele 29. mája. Ľudia budú mať k dispozícii viac ako tridsať vystavovateľov s kávou, pivom, trdelníkmi, husacinou, talianskymi produktmi, perníkmi, zeleninou i burgrami. Ako na dnešnom mediálnom stretnutí informovala riaditeľka festivalu Saša Šullerová, siedmy ročník festivalu bude tento rok v menšom rozsahu pre rekonštrukčné práce na Bratislavskom hrade. Vstup do areálu hradu je voľný.

Festivalový piatok bude kultúrny, organizátori pripravili hudobný program v komornej atmosfére. Sobota bude o varení a nedeľa o blogovaní. Pre návštevníkov organizujú kuchárske šou v podaní profesionálnych kuchárov i amatérov, ktorí budú ľudí inšpirovať a zabávať. Na návštevníkov čakajú aj prednášky a diskusie o zdravom životnom štýle i blogovanie. To bude o profesionálnych gastronomických postupoch, nových receptúrach, testovaní surovín a aj o rozličných formách stravovania.

Súčasťou Slovak Food Festivalu bude tento rok i tanec

Sprievodným podujatím bude nedeľné hromadné tancovanie na Bratislavskom hrade. V dňoch konania festivalu bude na internete kolovať choreografia so štyrmi krokmi, ktoré sa budú môcť záujemcovia naučiť. Hromadne potom ľudia v nedeľu o 16:45 na hrade naučené kroky odtancujú na vybranú pieseň. Organizátori pripomínajú, že projekt nie je obmedzený vekom. V areáli bude aj detský kútik, kde deti naučia, ako si po jedle umyť zuby, tešiť sa tiež môžu na maľovanie na tvár a hry.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia