Prvý film festivalu v Cannes už v slovenských kinách

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Café Society

BRATISLAVA 25. mája 2016 (WBN/PR) – Tohtoročný 69. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Cannes otvoril americký režisér Woody Allen so svojim najnovším filmom Café Society. Do hlavných úloh obsadil Kristen Stewart, Jesse Eisenberga, Steve Carella.

Allen je jediným z režisérov, ktorý otváral tento prestížny festival trikrát. V roku 2002 vlastnou karikatúrou Hollywood v koncoch a o deväť rokov neskôr komédiou Polnoc v Paríži.

Ako klasické „allenovky“, je aj novinka Café Society z prostredia americkej smotánky. Príbeh sa odohráva v tridsiatych rokoch dvadsiateho storočia, kedy prichádza do Hollywoodu mladý muž Bobby (Jesse Eisenberg) a dúfa, že ako mnohí pred ním a po ňom prerazí vo filme. Zamiluje sa do strýkovej krásnej asistentky Vonnie (Kristen Stewart), a zblízka spozná prostredie bohémskej Café Society. Vďaka strýkovi, ktorý je agentom filmových hviezd sa dostáva medzi najvyššiu a najjagavejšiu hollywoodsku a newyorskú smotánku. Bobby túžil po zmene. Jeho život teraz naberie obrátky a nečakane romantický smer.

Vtipný a častokrát aj dojímavý film berie diváka do plyšových hollywoodskych sídel, jagavých newyorských podnikov, priamo do centra škandálov, a tajomstiev najvyššej spoločnosti.

Café Society

Do slovenských kín prinesie najnovší film Woodyho Allena Café Society spoločnosť Magic Box Slovakia, ktorá uvádzala aj jeho posledné filmy ako Polnoc v Paríži, Jasmínine slzy či kriminálku Iracionálny muž. Diváci ho uvidia od 22. septembra.

Café Society / oficiálny trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=FGRNkrvh1Dg

Café Society / uvedenie filmu / Cannes 2016 :

https://www.youtube.com/watch?v=xOBha-SdCao

Café Society / tlačová konferencia / Cannes 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=cHS6WcRnFIM

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Kristen StewartWoody Allen