Na Slovak Food Festivale 21 + účinkujúcich

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Súčasťou Slovak Food Festivalu bude tento rok i tanec
Siedmy ročník festivalu sa začne na Bratislavskom hrade v piatok 27. mája a trvať bude do nedele 29. mája

BRATISLAVA 26. mája 2016 – Slovak Food Festival otvorí svoje brány už tento víkend na Bratislavskom hrade po siedmykrát. Podľa organizátorov bude hostiť 36 vystavovateľov a viac než 21 účinkujúcich. Okrem toho, že areál je rozdelený do jednotlivých zón, festivalové dni majú svoju koncepciu.

Vďaka spoločnosti Pilsner Urquell sa návštevníci môžu tešiť v piatok na Katku Ščevlíkovú a v sobotu na Silent Trio.

Okrem hudby sa v tejto zóne ale dozviete aj to, ako sa pivo varí, a odhalíte aj jedinečné spôsoby jeho čapovania. To návštevníkom predvedie finalista súťaže Master Bartender. Špeciálny sud nefiltrovaného piva Pilsner Urquell príde priamo z Plzne naraziť sládok pivovaru Václav Berka.

Sobote bude kraľovať šéfkuchár Vojto Artz a jeho hostia. Na pódiu sa predstaví známy porotca z kuchárskej televíznej šou Jaroslav Ertl, ako aj tí najtalentovanejší súťažiaci (Lenka Ellie Mišiaková, Ivan Rusina, Razija Balkanovič a Pierre C.Klimeczek, Tomáš Pikáli a Martina Grňová). Sobota bude slávnostne ukončená veľkolepou molekulárnou šou Vojta Artza.

V nedeľu sa návštevníci môžu prísť pozrieť na kulinárke počiny blogerov. Medzi nimi napríklad známa moderátorka Miriam Kalisová, či vegetariánske duo BiteMe.

Súčasťou Slovak Food Festivalu bude tento rok i tanec
Siedmy ročník festivalu sa začne na Bratislavskom hrade v piatok 27. mája a trvať bude do nedele 29. mája

Zdravá zóna bude otvorená oba víkendové dni a budú tu prebiehať prednášky a diskusie na tému zdravý životný štýl. Henrieta Peškovičová, Zuzana Frešo, Lenka Mančíková, Monika Hodasová Diana Uhríčková, či víťaz ankety bloger roka 2015 v kategórii zdravý životný štýl Dušan Plichta – to je výber hostí, ktorí zdravo jedia, píšu, ale aj diskutujú.

Na Slovak Food Festivale si budú môcť návštevníci aj zatancovať. Súčasťou fetivalu bude event pod názvom Hromadné tancovanie v Bratislave. Jeho organizátori vyzývajú na sociálnych sieťach, aby sa tancachtiví záujemcovia naučili 4 základné tanečné kroky, ktoré si všetci spolu zatancujú 29. mája 16:45 priamo na Bratislavskom hrade.

Slovak Food Festival ukončí svojou šou šéfkuchár zážitkovej reštaurácie Benihana.

Vstup na festival je voľný.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia