Privyrobiť si na Oscaroch? Možné aj na Slovensku!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Niké
Foto: niké

BRATISLAVA 25. februára 2017 (WBN/PR) – Udeľovanie prestížnych zlatých sošiek sprevádza zakaždým dostatok pozornosti i napätia. V tomto roku navyše filmoví odborníci špekulujú aj o prekvapujúcich víťazoch. A reagujú aj stávkové spoločnosti. Pri zaujímavých kurzoch si tak aj divák zo Slovenska môže pekne prilepšiť a zvýšiť si napätia zo sledovania.

Víťazstvo v hlavnej kategórii „Najlepší film“ už mnohí pripísali muzikálu La La Land, kritici však hovoria o možnej politickej reakcii na zvolenie prezidenta Donalda Trumpa. Prekvapiť tak môže „černošská“ snímka Moonlight a podľa aktuálnych kurzov v spoločnosti Niké si Slovák v takom prípade prilepší až 6-násobkom vkladu.

Niké
Foto: niké

Foto: niké

Hercom by mal kraľovať Casey Affleck (kurz 1,50) zo známeho hereckého „klanu“ alebo ostrieľaný Denzel Washington (kurz 2,30), senzáciou by bol triumf víťaza ceny Zlatý Glóbus Ryana Goslinga s kurzom 18. Medzi herečkami v hlavnej úlohe by talentovanú Emmu Stone (kurz 1,16) mohla podľa expertov zdolať skúsenejšia Natalie Portman (kurz 4) alebo „čierny kôň“ kategórie – Francúzka Isabelle Huppert, ktorej triumf by vklad Slováka násobil desiatimi. Tajnými tromfami tipérov sú najmä vedľajšie herecké kategórie. Šepká sa o soške pre Jeffa Bridgesa (kurz 14) či Michelle Williams (kurz 13).

Čaká nás zaujímavý ročník Cien Akadémie a zdá sa, že okrem víťazov a držiteľov sošiek môžeme spoznať aj viacerých slovenských víťazov spomedzi tipujúcich. Skúsite to aj vy?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária