Česko Slovensko má talent pozná ďalších troch finalistov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Segment
Foto: www.csmatalent.sk

BRATISLAVA 14. novembra (WEBNOVINY) – Súťaž Česko Slovensko má talent pozná po svojom druhom semifinálovom kole ďalších troch finalistov. Diváci svojimi hlasmi poslali priamo do finále rockovú kapelu Segment a nádejného speváka Tomáša Buranovského.

„Takéto zjavenie na českej hudobnej scéne nie je a určite patrí do finále. Keby som bol hudobným producentom, mám pre vás pripravenú nahrávaciu zmluvu,“ reagoval porotca Martin Dejdar na vystúpenie rockovej skupiny. Speváčka Lucie Bílá si počas prenosu chcela odskočiť do šatne pre mobilný telefón: „Neviem či je to možné, ale ja vám potrebujem poslať hlas.“

Tretí porotca Jaro Slávik nebol spokojný ani s jedným speváckym vystúpením, ktoré diváci posunuli do finále. V prípade rockerov mu skladateľsky nerezonovala pesnička, u Tomáša Buranovského plaché oči a celkový výraz. „Hviezda musí dokázať zaplniť každú jednu plochu na javisku, ale ty to nedokážeš. Tvrdenie z divadla o zrodení hviezdy by som zobral späť,“ nešetril Slávik slovenského speváka.

O treťom postupujúcom rozhodovala porota medzi deväťročnou speváčkou Dianou Kalashovou a skupinou artistov Vertigo. Producent Jaro Slávik zopakoval svoje presvedčenie o tom, že deti do zábavného priemyslu nepatria a svoj hlas udelil artistom. Jeho českí kolegovia však volili detskú speváčku, ktorá ich svojim spevom dojala.

Kompletné obsadenie finále spoznajú diváci už budúcu nedeľu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Lucie BíláMartin Dejdar