The Vamps zvíťazili v ankete MTV Brand New

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
The Vamps
Členovia skupiny The Vamps. Foto: Facebook.com/the vamps

BRATISLAVA 3. februára (WEBOVINY) – Britská pop-rocková kapela The Vamps zvíťazila v šiestom ročníku ankety MTV Brand New. V súťaži fanúšikovia a fanúšičky hlasujú, kto bude podľa nich najväčšia hudobná hviezda roka.

„Sme veľmi šťastní a cítime veľkú pokoru a česť, že sme vyhrali túto úžasnú súťaž, s ktorou vyrastáme,“ povedal bubeník a vokalista formácie Tristan Evans, ktorého doplnil hlavný spevák skupiny Bradley Simpson. „Všetkým fanúšikom, ktorí za nás hlasovali patrí veľké ´ďakujeme´,“ vyjadril sa.

Desať nominovaných určili zástupcovia hudobného priemyslu vrátane vedúcich predstaviteľov MTV. Tento rok sa tak na zoznam spolu s The Vamps dostali aj Elyar Fox, Ella Eyre, Sam Smith, Royal Blood, George Ezra, Banks, Joel Compass, Kwabs a Marie Naffah. V minulosti v ankete zvíťazili In Case of Fire, Little Boots, Justin Bieber, Mona, Conor Maynard a Ebony Day.

Video: Skupina The Vamps

The Vamps vznikli v roku 2012. Skupinu okrem spomínaných Simpsona a Evansa tvoria aj James Daniel McVey (gitara, vokály) a Connor Samuel John Ball (basgitara, vokály). Kapela vlani v septembri vydala prvý singel Can We Dance, ktorý debutoval na druhej priečke britského singlového rebríčka. Kvarteto pred nedávnom zverejnilo druhý singel Wild Heart, ktorý v spomínanom rebríčku obsadil tretie miesto. Skupina plánuje tento rok vydať debutový album.

Informácie pochádzajú z webstránok www.digitalspy.co.uk, www.mtv.co.uk a www.vimn.com.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ella EyreJustin BieberSam Smith
Firmy a inštitúcie MTV